Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


XBOX 720

Microsofts hatalmas e3 anocment nemrég kiszivárgott. Az új konzol járó kiadás karácsonyi 09 büszkélkedhet a reveloutionary új interaktív 3D-s mozgás érzékelő kontroll technoledgy. A konzol deput az E3, és egy merész lépés a veszélyes szerencsejáték-üzlet. Mi lesz eljusson oda, ahol nincs konzol gyártó a korábbiakhoz képest azt mondja, az újonnan állítani szóvivője Peter Moore. A konzol képes lesz a játék minden xbox360 játékok, valamint PS3, Wii és még N64 játékok. Ez a merész lépés lesz mogorva vége a reményben, hogy Joe Duffy, aki akarta, hogy egy új futball című duffys labdák. A meglepő dolog a konzol, hogy ez lesz napelemes. Ennek célja, hogy ösztönözze az embereket, hogy játszanak kívül mondja PM. Minden a lehetőséget kell Halo 3 az új konzol?
Nem, mert lehetetlen Halo 3, hogy engedje egy ilyen **** konzolt, azt hiszem Bungie inkább megöli magát, majd, hogy egy osztályban a játék van a **** konzolt, az úton tudom használni a ps3 kenyérpirító, annyira **** nem tud, hogy jó pirítós is compaye és 360 pirítóst, és ne érts kezdődik wii pirítóssal az íze, mintha valaki húgy rajta. By the waiy tudom használni Uther ps3, mint egy WC-vel, mert tele van **** már, és mikor én megpróbál kivenni egy játékot, mint a kis **** **** **** bolygó és fém szilárd cums ki . Is a versenyt a Sony új PlayStation 3 superslim, Microsoft incooperated a vezetői képesség az új konzolt, így vezetni, mint egy gokart így most már tudod hogy az új konzolt bárhol. Ryu is a Street Fighter 4 lesz interjút George Clooney erről a csodálatos innováció.
Microsofts hatalmas e3 anocment nemrég kiszivárgott. Az új konzol járó kiadás karácsonyi 09 büszkélkedhet a reveloutionary új interaktív 3D-s mozgás érzékelő kontroll technoledgy. A konzol deput az E3, és egy merész lépés a veszélyes szerencsejáték-üzlet. Mi lesz eljusson oda, ahol nincs konzol gyártó a korábbiakhoz képest azt mondja, az újonnan állítani szóvivője Peter Moore. A konzol képes lesz a játék minden xbox360 játékok, valamint PS3, Wii és még N64 játékok. Ez a merész lépés lesz mogorva vége a reményben, hogy Joe Duffy, aki akarta, hogy egy új futball című duffys labdák. A meglepő dolog a konzol, hogy ez lesz napelemes. Ennek célja, hogy ösztönözze az embereket, hogy játszanak kívül mondja PM. Minden a lehetőséget kell Halo 3 az új konzol? Nem, mert lehetetlen Halo 3, hogy engedje egy ilyen **** konzolt, azt hiszem Bungie inkább megöli magát, majd, hogy egy osztályban a játék van a **** konzolt, az úton tudom használni a ps3 kenyérpirító, annyira **** nem tud, hogy jó pirítós is compaye és 360 pirítóst, és ne érts kezdődik wii pirítóssal az íze, mintha valaki húgy rajta. By the waiy tudom használni Uther ps3, mint egy WC-vel, mert tele van **** már, és mikor én megpróbál kivenni egy játékot, mint a kis **** **** **** bolygó és fém szilárd cums ki . Is a versenyt a Sony új PlayStation 3 superslim, Microsoft incooperated a vezetői képesség az új konzolt, így vezetni, mint egy gokart így most már tudod hogy az új konzolt bárhol. Ryu is a Street Fighter 4 lesz interjút George Clooney erről a csodálatos innováció.
 

ps4-and-xbox-720.jpg

Mindent, amit eddig tudni lehet az Xbox 720-ról, pletykák és tények egy csokorban

 

1282565920xbox720.jpg

Nehezen találnánk olyan játékost, akit napjainkban ne érdekelni az a kérdés, hogy milyen lesz a duplán következő generációs konzol a Microsoft kínálatában. A publikum egyöntetűen az Xbox 720 elnevezésre számít, mindössze azzal nincsenek tisztában sokan, hogy az interneten keringő pletykák, hírek és beszámolók alapján akkor most kinek higgyenek.

Az elkövetkezőkben megpróbálunk egy összefogó képet nyújtani minden érdeklődő számára, aki úgy érzi elveszett valahol az eddig napvilágot látott sorok között, most jól figyeljen, szép nagy csokorba szedtük a Microsoft trónkövetelő rendszeréről eddig felmerült információkat. Mivel a biztonságot jelentő híráramlatok egy ideje megszűntek, ezért a legtöbb információ vagy igaz, vagy nem. Lássuk, milyen pletykák, tények, szóbeszédek övezik a 720-at, persze ha egyáltalán így fogják hívni a kicsikét.

1. Az Xbox 720 már tényleg fejlesztés alatt áll?

Igen, már fejlesztik. A Microsoft már dolgozik a következő rendszeren, egy nemrég publikált interjúban a Microsoft egykori Xbox 360 projektért felelős vezetője megerősítette a felmerült híreket. Az interjúban kijelentette, az Xbox 360 fejlesztőcsapat, már dolgozik a következő konzolon, jelenleg a processzorpiacon téblábolnak, hogy kiderítsék 2011-2012-ben milyen egységbe fektessenek bele. A tényekre hagyatkozva valójában az Xbox 720 fejlesztései már jóval korábban megkezdődtek, mint mi azt gondolhattuk volna, erről árulkodnak Robbie Bach, a Microsoft Szórakoztatóipari és Eszközök Divíziójának elnökének szavai, aki azt nyilatkozta, hogy már azelőtt gondolkodóba estek a következő konzolon, mielőtt kezeik közül kiadták volna a napjainkban hódító Xbox 360-at. Szóval halálosan nyugodtak lehetünk, a Microsoft nem feledkezett meg a következő generációs rendszerről, az Xbox 720 készülget a vállalatóriás berkein belül.

2. Mikor jelenik meg?

Az előbb említett interjúban Peter Moore erről is beszélt, nem nehéz behatárolni a lehetséges megjelenési időpontot, mikor a fejlesztőgárda azon fáradozik, hogy megjövendölje, 2011-2012-ben milyen processzorok állnak majd rendelkezésükre. Ha kiszámoljuk, az Xbox 360 megjelenéséhez képest hat-hétévnyit haladtunk előre, így nem tévedhetünk sokat, ha azt mondjuk, az Xbox 720 valamikor 2012-ben kerül forgalomba. Ja igen, ezúttal is elsők szeretnének lenni a piacon. A Venture Beat készített riportot Robbie Bach-el, a következőképpen fogalmazott: „ha bárki megkérdezi tőlem, hogy jól döntöttünk, mikor elsőként léptünk be a piacra a válaszom minden esetben igen lesz.Mindössze ennyi a magyarázat arra miképpen tudnak lépést tartani a Sony-val és kihasználni a megjelenéssel járó előnyöket. Mivel elsőként mutatkoztak be a piacon rendszerükkel a játékfejlesztőknek volt elég idejük megbarátkozni az Xbox 360 rendszerekkel és természetes, hogy termékeiket az első konzolon szeretnék megjelentetni. Robbie még hozzátette: „ha megkérdezik, szeretnétek-e újra elsők lenni azt válaszolom, hogy természetesen igen.”

3. Miután befut a Xbox 720 a Microsoft magára hagyja elődjét, a 360-at?

Sokan, megjegyezném jogosan, attól félnek, hogy az Xbox 720 megjelenése után a Microsoft ugyanúgy magára hagyja a 360-at, mint tette azt a legelső gyermekével. Azonban több jel is arra mutat, hogy nem teszik meg ezt a lépést. Üzleti szemszögből tekintve a témát a Microsoft egész addig támogatni fogja a 360-at, amíg kereslet van rá. Részükről teljesen értelmetlen döntés lenne megvonni egy olyan rendszer támogatását, melybe súlyos összegeket öltek bele, a fejlesztők és az egész vállalat reménykedik abban, hogy az X360 nem csak visszahozza a befektetett pénzt, hanem komoly profitot is termel. Valószínűleg a Microsoft követni fogja a Sony példáját és a 360 mellett párhuzamosan tolni fogja a 720 szekerét is, az előző konzolnak leszállítják az árát és megmarad a játékosok egyik legnépszerűbb archívumának.

4. Az Xbox 720 jóval családcentrikusabb lesz, és több figyelmet fordít a casual játékok irányába?

Mindenki látja ennek a lehetőségét. Mindenki tudja mely piaci szegmensekben rejtőzik a legtöbb pénz. A Microsoft minden bizonnyal megpróbál értékes szeleteket megszerezni magának a Nintendo által uralt piaci részből az Xbox 720 hathatós segítségével. Egyre több olyan játékkal találkozhatunk majd portfoliójukban, melyek elsősorban a casual játékosokat célozzák meg, valamint az sem elképzelhetetlen, hogy a jövőben a Wii-hez hasonló kontrollerrel és irányítási módszerrel örvendeztetik meg a játékosokat. Ne aggódjunk, ezzel nem azt szeretnék közölni velünk, hogy megfeledkeznek a hardcore játékokról, játékosokról, melyek a Microsoft és a legelső Xbox legbiztosabban álló pillérei voltak és lesznek mindig is. Elég nagy rá az esély, hogy az Xbox 720 hasonló irányítást kap, mint a Wii, valamint ezt az újdonságot megjelentetik az Xbox 360-hoz is. A Newton kódnévre hallgató Motion Sensing Controller-t már bejelentették egy ideje.

5. Beépített Blu-Ray meghajtóval fog érkezni.

Az egyetlen ok, amiért a Microsoft nem készült előre beépített következő generációs lejátszóval az Xbox 360 rendszerek kapcsán, túlontúl egyszerű. Egyszerűen nem tudták melyik formátum győzedelmeskedik. Nem szerették volna eljátszani vásárlóik türelmét és bizalmát egy olyan eszközzel, melyet néhány hónap, év után nem tudnak semmire sem használni (azért kíváncsiak lennénk azokra, akik megvásárolták külső HD-DVD lejátszót…). A Sony szinte gondolkodás nélkül beépítette rendszerébe a Blu-Ray meghajtókat, már a formátumháború kezdetén tudták kinek az oldalára állnak, döntésükkel sikeresen megnövelték a PlayStation 3 eladásokat, csakúgy, mint anno a DVD-vel felszerelt PlayStation 2-k esetében. Senki sem tudhatta mely formátum nyeri meg a párharcot, a Sony kockáztatott és hatalmas nyert. A Microsoft egyszerűen bolond lenne, ha következő rendszerébe nem építené be a Blu-Ray meghajtókat, a következő generációs játékok már nem férnek el egy 4.7 gigabájtos adattárolón, így teljesen felesleges lenne a DVD-t kultiválniuk a továbbiakban. Reményeink szerint az Xbox 720-ba beépített Blu-Ray meghajtó kompatibilis lesz a régebbi formátumokkal is, így nem kell majd attól tartanunk, hogy játékgyűjteményünk semmit sem ér kompatibilitási problémák miatt.

6. Megfelelő kompatibilitás 

Az Xbox 360 sikerei megkérdőjelezhetetlenek, a játékosok tetemes mennyiségű terméket polcoltak fel pályafutásuk alatt, 2012-re a játékgyűjteményük még terjedelmesebb lesz. Felmerül a kérdés, miért fejlesztene valaki és áldozna pénzt egy új rendszerbe, ha nem kompatibilis az előző rendszerrel és nem futnak rajta a régebbi játékok? Pont emiatt várhatunk kidolgozottabb és életrevalóbb kompatibilitási megoldásokra az Xbox 720 kapcsán. Talán az egyik legfontosabb témához érkeztünk, minden bizonnyal ezt a fejlesztők is így gondolják, ellenkező esetben botrány lesz. Gondoltátok volna, hogy a játékosok nagy része még a mai napig töltögeti lefele a régi Xbox-os alkotásokat? Éppen erről beszélünk…

7. Beépített HDMI és Wi-Fi

Az Xbox 360 Elite kínálatában már megtalálható a HDMI csatlakozó, 2012-re a beépített Wi-Fi alapkövetelménynek számít majd, illetve reméljük. Mivel a PlayStation 3 rendelkezik már testébe égetett vezeték nélküli internethozzáféréssel és Bluetooth-al, ezért az Xbox 720 sem lóghat ki a sorból.

8. Xbox 720 4.7 gigás processzorral?

Van rá esély.
Az Xbox 720 hasonló tulajdonságokkal és paraméterekkel kerül majd piacra, mint a Sony jelenlegi rendszere, azaz Cell-féle procikkal szerelik fel. Azonban a Microsoft számára megéri befektetni ilyesmibe? Az asztali számítógépekben már egy ideje elérhető a négy mag. Talán nem is kellene tovább keresgélniük, elég ha saját házuk tájékán nézelődnek, egykor partneri viszonyra léptek az IBM-el. Tudniillik az IBM felhozatalában már megtalálható egy 4,7 gigahertzes szerverprocesszorral felszerelt masina, nevezetesen a Power6. Vajon a Microsoft kihasználja a kínálkozó lehetőséget, és tovább kooperál az IBM-el, hogy az X720 mindenki igényeit kiszolgálja? A Power6 által szolgáltatott extra gigahertzek segíthetnének a grafikus egységnek és használthalával még kifinomultabb mesterséges intelligenciát lehetne leprogramozni. Úgy látszik a Microsoft partneri viszonya az IBM-el kifizetődni látszik.

9. Szigorú és testhezállóbb védelem az illegális szoftverkalózok ellen

Mikor az Xbox 720 felkerül a boltok polcaira az Xbox Live teljesen elfogadottá válik. 2012-re az internet szinte minden felhasználó otthonába végérvényesen betör, a Microsoft kihasználhatja ebből adódó előnyét, olyan megoldást dolgozhat, ki mint a Valve sikeres digitális disztribúciós rendszere, a Steam. Miután megvásároltuk a kiválasztott játékot az Xbox Live-on keresztül kell aktiválnunk a terméket, mielőtt játszanánk vele. Mivel napjainkban korántsem beszélhetünk teljes lefedettségről, sem az internet, sem a Live szolgáltatás kapcsán, így mindenképpen szükségünk lesz offline módra is a jövőben. Azonban mielőtt nekivetnénk magunkat a játék nyújtotta örömöknek be kell regisztrálunk.

10. A megszerezett achievement pontok felkerülnek az Xbox 720-ra

Ez nem is kérdéses. Az Xbox Live rendszere platformfüggetlen, több száz órányi játék alatt összegyűjtögetett pontjainkat elveszteni csak ezért, mert egy okosabb és jobb rendszerre váltunk hatalmas hiba lenne a Microsoft részéről. Az Xbox Live kártya univerzális és remélhetőleg az összes eddig megszerzett pontunkat és ismerőseink listáját is átmenthetjük az Xbox 720-ra.

will-the-xbox-720-design-be-similar-to-this-original-xbox-prototype-big.jpg

xbox720.jpg